Job 20 van 27


Report this listing

Solliciteren



Restaurantmanager


Functie

Voor de vacature van 'Restaurantmanager' zal je volgende verantwoordelijkheden krijgen:
  • Persoonlijk welkom heten en plaatsen van gasten
  • Presenteren van het menu en adviseren van gasten
  • Opnemen en afrekenen van bestellingen
  • Voorraadbeheer onderhouden
  • Communicatie van bestellingen naar de keuken
  • Assisteren bij het opstellen van het personeelsrooster
  • Dagelijks leiden en instrueren van het bedienend personeel
  • Ondersteuning bij het klaarmaken van de eetzaal
  • Serveren en presenteren van gerechten
  • Bereiden en serveren van dranken


Bedrijfsinformatie
De hotelgroep Martin's bestaat in de eerste plaats uit 14 unieke adressen in het hart van 10 Belgische steden. Elk hotel nodigt je uit in zijn eigen wereld voor een verblijf dat precies aan je verwachtingen voldoet. Een weekend met twee in een hotel van de Heritage-collectie, een bruisende citytrip met het gezin in de City-collectie of een zakenreis in de veelzijdige omkadering van de Lifestyle-collectie: maak je keuze, wij doen de rest.

Jouw profiel

Voor de vacature van 'Restaurantmanager' herken jij jezelf in deze kwaliteiten en kenmerken:
  • Jouw persoonlijkheid is sociaal en hartelijk, daarnaast heb je een verzorgde uitstraling
  • Je bent een echte teamspeler met leidinggevende skills
  • Flexibiliteit spreekt voor zich, ook in het weekend
  • Je hebt reeds kennis van wijnen
  • Ervaring in gastronomie is een must (Gault Millau/Michelin)
  • Goede beheersing van zowel het Nederlands als het Frans + goede kennis van Engels
  • De inrichting en decoratie bepalen
  • De activiteiten van het personeel controleren
  • Het commercieel beleid bepalen en promotieacties superviseren of lanceren
  • Klanten bij aankomst verwelkomen en informeren over de organisatie
  • Aanwerving van personeel superviseren of uitvoeren
  • Beslissen over renovatie of herinrichting van het gebouw
    Uitvoerders zoeken
  • Het jaarbudget opstellen
    Resultaten controleren
  • Een organisatie boekhoudkundig en administratief beheren
  • De dienstverlening coördineren en controleren
    De toepassing van de procedures voor veiligheid, hygiëne en kwaliteit bewaken
  • De uitwerking van menu’s en restauranttarieven superviseren
  • Tarieven bepalen voor kamers en suites op basis van de ligging van het logement
  • Voorraden beheren
    Tekorten vaststellen
    Bestellingen plaatsen
  • De organisatie van een seminarie, een banket, een receptie superviseren (bestellen van producten, betalen van de waarborg, bijkomende diensten, ...)

Aanbod

Voor de vacature van 'Restaurantmanager' bieden wij jou onderstaande voordelen:
  • Werken in een restaurant met Gault Millauscore van 13.5
  • Een positie binnen een gemotiveerd en levendig team in een voortreffelijke setting
  • De optie van een vast contract na een geslaagde uitzendperiode
  • Een concurrentieel salarispakket inclusief maaltijdcheques en ecocheques
  • Gereduceerde tarieven in al onze Belgische hotels

Solliciteren

Shana Jacobs
003211287850

Solliciteren

Meer banen van je zoekopdracht